24sata - Cafe 24

DR. BERGMANN

Jan sumnja da je pacijent htio počiniti samoubojst­vo. Usto otkrije kako Florian izostaje iz škole i krivotvori ispričnice

-

PONEDJELJA­K

Dieter je promaknut u policijsko­g narednika i dobit će novoga kolegu Bocka. Kad Bock autom uleti u radarsku kontrolu, Dieter ne sluti ništa dobro. Doris je zaljubljen­a u Steyera pa ne opaža da on zlorabi njezino povjerenje.

Erika posjećuju kći Nele i bivša žena Sybille, što stvara napetost između njih i Anje. Jan i Maren nastoje smanjiti napetost, no Erik iznenada dobije vrućicu i pljuje krv.

Odvjetnik Wanja Teschner, koji nakon bijega s mjesta nesreće više ne smije raditi, traži tablete

UTORAK SRIJEDA PONEDJELJA­K

Farukova bivša djevojka Begum vraća se kako bi počela novi život sa sinom koji je Farukovo dijete. Faruk se u prošlosti morao odreći veze s njom jer je majka nije odobravala, pa ne zna za sina.

Faruk i Fikret počinju svađu zbog neuspješno­g nadmetanja za natječaj koji je dobio njihov rival Adem. Faruk se odluči suočiti i s Ademom pa se svađa pretvara u tučnjavu.

Adem je Farukov polubrat po ocu. No otac ga nije priznao i njegova se majka Rejhan morala udati za drugoga. Adem je rastao uz očuha koji ga nije volio i tukao ga je.

Loši ljudi iz prošlosti nađu Surejinu tetu Senem i žele joj se osvetiti. Kada Mehmet nađe Senem, počinje je ucjenjivat­i.

Sureja se slučajno upoznala s bivšom Farukovom djevojkom Begum. Senem je ukrala Ipek skupu dijamantnu ogrlicu kako bi smogla novac za Mehmeta.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

za spavanje od Jana. Kad u mobitelu ustanovi kako ga je Teschner nazivao, pođe k njemu i zatekne ga u nesvijesti te sumnja na pokušaj samoubojst­va.

Eckart Kunze godinama pati od srčanih tegoba, no nitko njegove simptome ne shvaća ozbiljno. Traži pomoć od Jana da to dokaže.

Louisa je bolesna, a inače zaokuplja svu pozornost roditelja što jako smeta Florianu. Jan sazna od Florianova nastavnika da je izostao iz škole i krivotvori­o liječničku ispričnicu.

ČETVRTAK PETAK

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia