24sata - Cafe 24

ČISTA LJUBAV

Milan želi pomoći svojoj kćeri pa odlazi ubiti Ranka

-

PONEDJELJA­K

Ranko prekida Sonjin i Dinin dirljiv trenutak kako bi obavijesti­o Sonju da se žene. Branka i Helena se izvrijeđaj­u, a Editi prekipi i iz kuće izbaci Helenu, koja dolazi u kafić moliti pomoć, jer nema gdje spavati.

Ranko sređuje članak u novinama o njegovu skorom vjenčanju sa Sonjom. Nakon što čuje da je Maša imala napadaj astme, Sonja odlazi Tomi u posjet. Emotivan trenutak između Sonje i Tome prekida dolazak policije, koja privodi Tomu. Hrvoje dozna da ga je Helena prijavila za obiteljsko nasilje.

Ranko dolazi kod Tome u pritvor te objavi mu vijest o skorom vjenčanju njega i Sonje. Helena dolazi po kćer kod Edite, no upada u žestoku svađu s Brankom koja joj ne dopušta da odvede Mašu.

Milan posjeti Tomu i on shvaća da Sonja sve ovo radi da spasi njegov život. Govori Milanu da prikupi inkriminir­ajuće dokaze protiv Ranka i ode Hrvoju, zajedno ga mogu uništiti.

Milan se osjeća sve gore što ne može pomoći kćeri. Uzima pištolj i odluči ubiti Ranka. Branka je shvatila da Sonja može dati Tomi alibi i moli je da mu pomogne. Sonja, iako u opasnosti, odlazi u pritvor, gdje ima emotivan susret s Tomom i daje iskaz. Tomo nokautira Hrvoja, bježi iz pritvora i odlazi u kafić.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia