24sata - Cafe 24

‘Majčinstvo? Nimalo mi ne nedostaje jer sam teta’

Novinarka Ivana Nanut (38) voli putovati radi posla, a kad nećakinja poraste, možda zasviraju kao DJ Nanut3

-

Intervjuir­ali ste mnoge svjetske zvijezde. Koja vas je oduševila, a koja razočarala i zašto?

Brzo zaboravim one zvijezde koje su toga dana imale ‘loš dan’, pamtim one koje me oduševe svojom spontanošć­u i iskrenošću poput Aidana iz kultne serije ‘Seks i grad’ ili fenomenaln­og Terryja Crewsa.

Često putujete zbog svog posla. Vidite li to kao prednost ili manu?

Svakako prednost. Pa čak i ako je riječ o samo 24 sata, zabavno je, katkad i poučno, popiti kavu u stranom gradu i razgovarat­i s tamošnjim stanovnici­ma.

Razmišljat­e li o majčinstvu?

S obzirom na to da sam omiljena teta djeci mojih prijatelji­ca, uz sestrinu kćer Kimi tu su Noa i Vili, tako da moram priznati da sam itekako ispunjena u tom smislu.

I vi i sestra Jasna ste novinarke, a puštale ste zajedno i glazbu u jednom klubu u Zagrebu. Kako vaša DJ karijera trenutačno?

Bilo je to zabavno razdoblje u našem životu. Počelo je sasvim slučajno i trajalo je nekoliko godina. Pričekat ćemo da Kimi malo naraste, pa možda zasviramo negdje kao DJ Nanut3.

Gdje se vidite u budućnosti? Postoji li još nešto što biste htjeli ostvariti u novinarstv­u?

Moram priznati da imam najbolje urednice na svijetu - Ivanu Mandić i Svjetlanu Matić. Kad tome pribrojite još i fenomenaln­e kolege u ‘IN magazinu’, sretna sam tu gdje jesam. A ako i ima nešto što još nisam ostvarila, vjerujem da će i to u svoje vrijeme doći na red, kao i sve u životu, kada se najmanje nadaš. (V. Boltiš)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia