24sata - Cafe 24

ČISTA LJUBAV

Milan šokira svoju obitelj objesivši se i saznaju da je platio i sprovod

-

PONEDJELJA­K

Očajni Hrvoje okreće se piću, odlazi pronaći utjehu kod Branke, no Blaž ga izbaci. Milan iznenadi Ranka ponudom: ako prepiše kafić na Vladu, vrati im kuću i ostavi Sonju na miru, potpisat će lažno priznanje u kojem preuzima krivnju na sebe za sve Rankove zločine.

Milan zadnji put gleda svoju voljenu obitelj i odlazi. Sonja odluči naći oca. Odlazi na mjesto gdje je s njim provodila djetinjstv­o i tamo nailazi na mučan i šokantan prizor - Milan je sebi oduzeo život objesivši se. Hrvoje se oprašta s Brankom i odlazi iz Vrhovca.

Jasna odbija obući crninu jer ne može oprostiti Milanu. Odlučuje da neće ići na posljednji ispraćaj supruga. Vlado se dodatno rastuži kad sazna da je Milan prije smrti sam platio sve troškove pogreba.

Dina vraća Sonji ključeve njihove kuće, iz koje se Štef napokon iselio. Nakon što vidi Tomu i Sonju kako se ljube, Maša se uznemiri. No nakon razgovora s malim Pavićem zaključi da situacija nije tako loša te govori Heleni kako želi da Sonja živi s njima.

Vlado čita oproštajno pismo u kojem piše kako je Milan sve napravio zbog obitelji. Na vidjelo izlazi i da je Milan s Rankom dogovorio da Vlado preuzme kafić, što Ranko bez opiranja dopušta.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia