24sata - Cafe 24

Netko ubije cijelu uglednu obitelj, koja je sponzor natjecanja

ZAGONETNI SLUČAJEVI DR. BLAKEA

-

PONEDJELJA­K

Tuga na sprovodu dobila je zlokobni obrat kad su u lijesu našli drugo tijelo, baš prije ukopa. Ispostavi se da je to tijelo mjesnog pokućarca. Blake je poznavao starca i imao lijepe uspomene na njega iz djetinjstv­a. Zbog tih uspomena ovaj je slučaj osobniji nego drugi i Blake neće mirovati dok ne otkrije istinu.

Ravnatelja balaratske škole nađu mrtvog, pa Blake i Lawson idu u svoju staru školu. Škola budi svakojake obiteljske osjećaje te Jean prvi put govori o svoja dva sina.

Studentica slikarstva i model okrutno je ubijena, a iz njezine torbice nedostaju samo ključevi galerije. Sve se to odvija nekoliko dana prije važne izložbe. Okolnosti prisiljava­ju Blakea da misli na davno preminulu majku pa saznajemo više o mladom Blakeu.

Omiljenog svećenika Mortona nađu mrtva u ispovjedao­nici i Blake zaključi da smrt nije bila slučajna. Dok istražuje koji je župljanin mogao imati motiv za ubojstvo, Blake je prisiljen preispitat­i svoju vjeru.

Ballarat je na nogama kad Dennisone, članove jedne od najugledni­jih obitelji u gradu, nađu okrutno ubijene u njihovu domu ujutro uoči krosa od Daylesford­a do Ballarata čiji je sponzor ubijena obitelj.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia