24sata - Cafe 24

‘Jedva čekamo reakcije obitelji na naše drastične transforma­cije’

Glumci koji su utjelovili ljubavni par u ‘Zlatnim dvorima’ ponovno su zajedno. Ovog puta gledamo ih u novoj sezoni ‘Tvoje lice zvuči poznato’ zbog čega im je trema manja

- Pišu: T. PACEK, V. BOLTIŠ

Zanimljive maske, nevjerojat­ne transforma­cije i novih osmero kandidata čekaju nas u petoj sezoni popularnog­a zabavnog showa “Tvoje lice zvuči poznato” koja se uskoro počinje prikazivat­i na Novoj TV.

Među kandidatim­a su pjevači, glumci, TV voditelji te glumci koji su utjelovili ljubavni par iz “Zlatnih dvora” Katarina Baban (29) i Matko Knešaurek (32).

Što vas je privuklo u show “Tvoje lice zvuči poznato”?

Show me privukao od prve sezone kad sam poželjela biti dio ekipe. Oduševile su me različite transforma­cije iz tjedna u tjedan. Zanimalo me kako to sve izgleda i jesam li sposobna probiti neke svoje granice. Slušala sam različita iskustva od kolega, no većinom su se svi složili da je jako teško i naporno. Budući da volim izazove, pomislila sam: ‘Ajd da vidim kako bih se ja snašla u tome!

Privukla me mogućnost transforma­cije u različite likove i njihove osebujne karaktere. Kako su vaši doma reagirali na tu vijest?

Moji su bili jako sretni kad sam im javila. Jedva čekam vidjeti njihove reakcije na transforma­cije. Vjerujem da me vlastita mama neće prepoznati!

Bili su oduševljen­i. Jedva čekaju prvu epizodu.

Tko je u obitelji vaš najveći fan? Tko najviše kritizira, tko uvijek ima nešto pozitivno za reći, a tko se voli hvaliti pred susjedima?

Mama je maher u tome. Kad sam saznala da ću biti u ‘Tvoje lice zvuči poznato’, rekla sam joj da se ni slučajno ne smije nikome pohvaliti. Znam koliko joj je to teško bilo (smijeh). Mama i tata sve prate i sve moje predstave odgledaju po nekoliko puta.

Najveći kritičari i podrška su uvijek moja supruga i kći Talia.

Jeste li gledali prijašnje sezone? Tko vas se baš jako dojmio?

Nisam revno pratila, ali sam znala pogledati tu i tamo. Na netu sam znala naletjeti na videoisječ­ke pa sam tako znala pratiti najbolje nastupe. U svakoj sezoni je bilo po par kandidata koji su svaku točku odradili maestralno!

Gledao sam naravno, najviše su me se dojmili Ivan Šarić, Mario Roth, Saša Lozar i, naravno, Mario Petreković.

Strepite li od depiliranj­a, lijepljenj­a maski, bojenja tijela...?

Ne, baš suprotno - jako se veselim! Izvježbat ću strpljenje na tome jer transforma­cije znaju potrajati satima. Poznata sam po tome što ne znam dugo biti na jednome mjestu, stoga ću se truditi ‘probiti svoje granice’ sjedeći mirno nekoliko sati.

Sve to ide u rok službe, ako je za posao, treba sve obaviti kako spada.

Postoji li netko u koga se baš želite transformi­rati?

Ne. Sviđa mi se taj efekt iznenađenj­a. Onda je i izazov veći. A za one koji su teži, treba više zasukati rukave.

Tko god me zapadne, ja ću ga/nju prigrliti objeručke.

 ??  ?? Matko želi dobiti nekog tko će mu biti izazov da ispita vlastite mogućnosti, a ako dobije Thompsona, Katarina ne zna kako će ga ‘skinuti’ (smijeh)
Matko želi dobiti nekog tko će mu biti izazov da ispita vlastite mogućnosti, a ako dobije Thompsona, Katarina ne zna kako će ga ‘skinuti’ (smijeh)

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia