24sata - Cafe 24

‘Bilo je vrijeme da protresemo radnju’

Serija ‘Živi mrtvaci’ vraća se nakon ugriza Carla i nagađanja o njegovoj smrti. Andrew Lincoln, koji igra glavnog lika, kaže da su gubici učinili priču zanimljivi­jom

-

Drugi dio osme sezone serije “Živi mrtvaci” počinje 26. veljače na kanalu Fox.

U finalu sezone Carla su ugrizli zombiji i čini se da neće preživjeti.

- Svijet koji živi u miru je moguć - kaže ocu Ricku nakon napada. Stanovnici Aleksandri­je raštrkali su se u šumi i nemoguće je zaštititi se od iznenadnih napada živih mrtvaca. Negan je sa Spasitelji­ma iskoristio slabost ekipe Ricka Grimesa te će im pokazati koliko je svijet okrutan. Grimes će biti nemoćan i savjetovat­i im da prihvate Neganovu vlast da bi se zaštitili. Kako bi živjeli, moraju se izboriti za slobodu. Robert Kirkman, prema čijim je stripovima nastala serija, komentirao je radnju nakon šoka fanova zbog navodne smrti lika Carla. - Još nije mrtav. Možda ne umre. Nikad se ne zna - istaknuo je Kirkman te dodao da je serija najbolja kada se neprestano razvija i donosi nova uzbuđenja gledatelji­ma Tvrdi da, iako se fanovima prvo ne sviđaju neke promjene, s vremenom shvate zašto su bile potrebne. Andrew Lincoln, koji tumači lik glavnog Ricka Grimesa, kaže da “Živi mrtvaci” zalaze u “nepoznate vode”.

- To je svakako izazovnije i opasnije za mene u osmoj sezoni. No mislim da je bilo vrijeme da protresemo radnju na novi, neobičniji način - istaknuo je glumac. Dodao je kako su gubici učinili priču mnogo zanimljivi­jom. - Rickove nevjerojat­ne avanture čine me zadovoljni­m, a sigurno i gledatelje - zaključio je Grimes. (vb)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia