24sata - Cafe 24

ČISTA LJUBAV

Ranko je odlučio dovesti Helenina ljubavnika kako bi svjedočio na sudu

-

PONEDJELJA­K

Blaženka zatječe Dinu u stanu i napada je. Nakon toga inscenira susret Dine i Štefa te govori Štefu kako su Blaž i ona ljubavnici. Sonja odluči posjetiti očev grob i šokira se kada tamo ugleda Ranka koji hvali Milana zato što je “ispoštovao” njihov dogovor.

Sonja i Tomo vode Mašu u vrtić te ih zaskoči Rankov plaćenik. Emina i Vlado nailaze na puno problema u kafiću. Goga odlazi moliti Štefa da vrati Profesora na posao, ali na kraju i sama da otkaz.

Tomo je skeptičan oko Helenine ponude za razvod, no na kraju pristaje na to ne sluteći da je to dio Rankova i Helenina plana. Profesor shvaća da je lihvarski dug narastao do vrijednost­i Editine vile i odlazi moliti Ranka za odgodu.

Socijalna radnica dolazi u kontrolu kod Tome i tamo ne nalazi Mašu. Dina i Blaž počinju ljubavnu vezu, no Blaž je u tremi od konzumacij­e veze, što ga dovodi u nove neugodnost­i.

Socijalna radnica nije zadovoljna situacijom u kojoj je zatekla Mašu. Ranko dovodi Helenina bivšeg ljubavnika Marcusa iz Njemačke da u zamjenu za novac lažno svjedoči u Heleninu korist. Helena je u strahu od Marcusa, koji joj daje ultimatum - želi da mu se ona vrati jer joj je spreman oprostiti, inače će svima reći pravu istinu o njoj.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia