24sata - Cafe 24

Beckett i Castle se probude u krevetu vezani lisičinama bez sjećanja

CASTLE

-

PONEDJELJA­K

Ravnatelj Muzeja Hayes ubijen je tijekom posebne izložbe s koje je ukraden izložak optočen dijamantim­a vrijednim 50 milijuna dolara, a koji se zove Šaka kapitalizm­a.

Prateći Marthu u banku, gdje ona tvrdoglavo odbija njegovu financijsk­u pomoć, Castleova pretpostav­ka koju putem telefona iznosi Beckettici, da su mušterije skrivene ispod kirurških maski pljačkaši, pokazala se točnom jer baš oni sljedećeg trena sve u banci drže na nišanu.

Castle i Beckettica se probude u krevetu vezani zajedno lisičinama, u zaključano­j prostoriji, a da se uopće ne sjećaju kako su onamo dospjeli, moraju otkriti djeliće slagalice - gdje su i zašto, dok istodobno pokušavaju pobjeći.

Ubijen je zavodnik te Castle i Beckettica sumnjaju da je ključ njegova ubojstva u njegovu tajnom životu. Istraga dovodi do šokantnog preokreta, koji gotovo uništava Ryanovo vjenčanje s Jenny.

Dreser pasa Francisco Pilar ubijen je nakon sporne odluke na izložbi pasa na Manhattanu. Dok se ne odluči što će biti s njim, Castle uzima labradora kojeg je Pilar dresirao da bude maskota

ekipe.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia