24sata - Cafe 24

ZALJUBLJEN­A U RAMONA

Policija uhiti Fabiolu jer ju je Francisco prijavio za preljub s Ramonom

-

PONEDJELJA­K

Antonio kaže Margariti da je Roxana prespavala kod njega jer ju je Diego to zamolio, ali obeća da se to više neće ponoviti. Francisco kaže Fabioli da bi je mogao poslati u zatvor zbog toga što ga je udarila.

Francisco se iznenadi kada ugleda Daríja jer je mislio da je mrtav. Fabiola kaže da nosi Ramónovo dijete, a Francisco joj prijeti da će je strpati u zatvor ako ga napusti. Osvaldo odluči u skladištu radionice sakriti drogu.

UTORAK SRIJEDA

Antonio je ljubomoran jer je Margarita često uz Porfirija. Roxana kaže Marthi da je zbog Daniela izgubila kuću i obitelj. Ramón kaže Fabioli da zna da je dijete njegovo i da će zajedno naći rješenje te da ona sigurno neće otići u zatvor.

Ramóna veseli vijest da je Fabiolino dijete njegovo te joj obeća da će je zaštititi od Francisca. Margarita se iznenadi kada je Diego zamoli da opet bude s njegovim tatom jer ne bi želio da tata bude tužan.

Francisco progoni

Ramóna jer je Fabiola s njime. Ramón kaže Margariti da

Francisco prijeti Fabioli tužbom za preljub jer zna da dijete nije njegovo. Francisco dovodi dva policajca koji uhićuju Fabiolu.

ČETVRTAK PETAK

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia