24sata - Cafe 24

Brennan gleda Waldenovu snimku ozljede i saznaje šokantnu vijest

KOSTI

-

PONEDJELJA­K

Brennan ima noćnu moru u kojoj je pokojni Pelant upozorava da nikad neće pronaći Ghost Killera. K Boothu i Brennan dostave ljudske ostatke s napomenom: “Molim vas, saznajte što mi se doista dogodilo”.

Wendell slomi ruku na hokeju. Kada Brennan iza njegovih leđa pogleda ozljede, otkriva šokantnu vijest. Vijest koja nagna Wendella da donese važnu životnu odluku.

UTORAK SRIJEDA

Raskomadan­o tijelo nađeno je u napoju za svinje, a Brennan je ljutita jer je njihov jedini potencijal­ni pripravnik u laboratori­ju vedri kanadski forenzični ortoped Douglas Filmore. Nedostaje mnogo kostiju jer ih svinje jedu.

Pronađeno je tijelo zakopano na obronku, kosti nogu vire iz zemlje, a na desnoj nozi nedostaje mali prst koji je odrezan neposredno prije smrti. Zubi su smrskani, pa ne mogu žrtvu identifici­rati po zubnom kartonu.

Ribari u jezeru pronađu platnenu vreću s lubanjom, pa na teren izlazi tim iz Jeffersoni­ana. Tijelo se raspadalo četiri dana, a činjenica da vreća nije otežana kamenjem upućuje na to da je netko želio da tijelo pronađu. Brennan je uvrijeđen jer je osiguravaj­uće društvo smatra rizičnijom od Bootha, a ona očekuje da će ga nadživjeti.

ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia