24sata - Cafe 24

‘Moždani udar mi je potpuno promijenio život’

-

ŠOKIRANA Glumica Sharon Stone ispričala je kako tri godine nakon moždanog udara nije mogla pisati

Sharon Stone (59) u posljednje­m je intervjuu pričala o najdražim filmovima i serijama. Nedavno joj se, kaže, dojmio dokumentar­ac “My Beautiful Broken Brain” o ženi s krvarenjem mozga. S tom situacijom, kaže, mogla se poistovjet­iti.

- Imala sam moždani udar i mozak mi je krvario devet dana. To mi je zauvijek promijenil­o život. Imala sam pet posto šanse da preživim. Kada sam se vratila kući nakon bolnice, jedva sam mogla hodati. Kuk mi je bio nestabilan, nisam mogla gledati na lijevo oko i nisam ništa čula na lijevo uho - ispričala je Stone. Glumica nakon toga nije mogla pisati tri godine.

- Moja ruka nije slušala moj mozak, morala sam naučiti pisati i čitati ispočetka. Morala sam ponovno naučiti pričati. Godinama nisam osjećala ništa u lijevoj nozi - prisjetila se glumica, koja se proslavila u filmovima “Totalni opoziv” i “Sirove strasti”. Dok je mirovala, puno je, gledala TV, a to joj je pomoglo pri oporavku. Bilo joj je teško kad se vratila na posao. - Izgubila sam fotografsk­o pamćenje, pa nisam znala kako pamtiti svoje rečenice iz scenarija. No sad mi sve lakše ide - otkrila je glumica.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia