24sata - Cafe 24

ČISTA LJUBAV

Sonja odlazi od Tome kako bi mu se kći Maša što prije vratila kući

-

PONEDJELJA­K

Kako bi se osvetio Heleni, Marcus socijalnoj radnici govori sve najgore o njoj. Nakon niza svjedočans­tava socijalna radnica odlučuje da Maša odlazi u dom. Tomo je u šoku i fizički se sukobljava s pripadnici­ma policije. Nakon što je Gogi izletjelo da su Dina i Branka “podijelile” Blaža, Dina suočava Blaža.

Ranko posjećuje Editu kako bi napokon naplatio dug za Editinu vilu. Policija želi uhititi Helenu jer je ukrala novac Marcusu. Ranko joj isprva ne želi pomoći, ali zbog Maše se predomisli. Tomo se teško nosi s time da je Maša u domu, a Branka i Sonja mu pomažu za prvi posjet Maši.

Nakon Helenine i Tomine svađe socijalna radnica oduzima im pravo posjeta Maši. U Vrhovac se vraća Vera, Editina sluškinja. Posjećuje Jasnu, kojoj priznaje da je smrtno bolesna.

Helena dolazi Tomi s planom kojim misli spasiti Mašu, a koji uključuje Sonjin odlazak. Sonja se odluči žrtvovati i otići bez obzira na njegov pristanak. Dina ga suoči i Blaž priznaje da je proveo noć kod Branke.

Nekoliko dana nakon što se Helena uselila k Tomi, odnos između njih je i dalje hladan. Vera skoro prizna mračnu tajnu Editi, no u zadnji čas joj pozli i ne uspije ništa reći.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia