24sata - Cafe 24

Roxanna i Daniel umru u nesreći, a Antonija policija uhiti zbog droge

ZALJUBLJEN­A U RAMONA

-

PONEDJELJA­K

Rulo pokušava zaplašiti Daríja pištoljem. Naguravaju se, pištolj opali i smrtno rani Daríja. Daniel shvaća da je Roxana odala policiji gdje se on nalazi te joj prijeti.

Roxana je prijavila Daniela policiji i on je u strahu od uhićenja drži kao taokinju. Tijekom potjere dožive nesreću i Daniel pogiba. Roxana je teško ozlijeđena i umire u vozilu hitne pomoći. Rosendo zaključa Sofíju u sobu bez ikakva komfora i kaže joj da će morati naučiti cijeniti sve što joj je pružio.

Adalgisa kaže Benitu da je Finito vidio slike koje je snimila njegova mama te ne želi čuti za nju i da se ženi Luisom. Antonio zaprosi Margaritu. Sofía kaže tati da je naučila lekciju i da će činiti sve što joj on kaže.

Kako bi odgodio rastavu, Francisco predlaže da prodaju ordinaciju za pet milijuna. Hortensia zove policiju i žali se na buku u Fabiolinu i Andreinu stanu. Finito pleše s egzotičnom plesačicom, posklizne se i slomi nogu.

Hortensia ne želi nikad odobriti Juliov brak sa sluškinjom. Francisco prijavi policiji da je u Antonijevo­j radionici velika količina droge. Antonio se šokira kada mu policija kaže da je uhićen zbog trgovine drogom.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia