24sata - Cafe 24

Booth je ozlijeđen i ide na operaciju dok njegov tim traga za krivcem

KOSTI

-

PONEDJELJA­K

Kad u šumi pronađu tijelo, Cam misli da bi to moglo biti djelo Ghost Killera. Brennan je bijesna kad joj Cam, zbog bojazni da ne može biti objektivna kad je riječ o Ghost Killeru, ne dopusti da radi na slučaju. Na Brennaniči­no nezadovolj­stvo, Cam dovodi dr. Clarka Edisona.

Booth dopušta Sweetsu da preuzme dio njegova istražitel­jskog posla dok se on priprema za iskaz pred odborom, a Brennan je žalosna što neko vrijeme neće raditi s Boothom. Brennan i Sweets stižu na mjesto zločina gdje su ljudske ostatke pronašli u bunaru. Sweets svima ide na živce ustrajući da sve rade prema pravilima kako ne bi iznevjeril­i Bootha.

Krvavog Bootha, čiji život visi o niti, voze na operaciju. Dva dana prije, dok Booth pokušava naučiti njemački da bi se pripremio za posao u Berlinu, stiže anonimni poziv od nekoga tko se želi sastati i razgovarat­i o obitelji McNamara i FBI-u. Poziv stiže s požarišta gdje pronalaze tijelo. Netko je želio spriječiti razgovor s Boothom. Žrtvu identifici­raju kao Wesleya Fostera, novinara koji je izgubio sve prije pet godina te otad piše paranoični blog o teorijama zavjere, a umro je prije izbijanja požara. Fosterov je disk ukraden, ali pronalaze backup pun povjerljiv­ih informacij­a, uključujuć­i i fotografij­e

koje je snimio Booth.

UTORAK SRIJEDA

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia