24sata - Cafe 24

‘Sad sam sigurna da mogu roditi kad god poželim’

-

Kim mi je preporučil­a svog doktora kod kojeg sam sve i obavila, ispričala je Olivia Munn (37).

Glumica je ispričala kako je zamrznula svoja jajašca jer želi biti sigurna da može imati djecu kad god poželi. U tome joj je, kaže, sa savjetima jako pomogla Kim Kardashian (37).

- Željela sam zamrznuti jajašca. Nazvala sam je i ona mi je sve do detalja objasnila - prisjetila se Munn kako joj je Kardashian pomogla prije nekoliko godina.

- Kim i ja smo prijatelji­ce već godinama. Jako sam ponosna na sve što je napravila. Ona je prekrasna - ustvrdila je glumica, koja smatra kako je Kardashian najpametni­ja od svih njezinih prijatelji­ca. - Ona jednostavn­o zna toliko toga i uvijek daje najbolje savjete - pohvalila je Munn prijatelji­cu.

Kim je sa svojim suprugom Kanye Westom, dugo pokušavala zatrudnjet­i.

- Voljela bih postati majka sina i još jedne djevojčice. Volim biti dio velike obitelji i želim dijete napraviti na prirodan način. Prije nekoliko su mi godina rekli da neću nikada moći ostati trudna. Iz tog sam razloga htjela zamrznuti svoja jajašca i u trenutku kada sam to zbilja odlučila napraviti, ostala sam trudna - ispričala je Kardashian prije dvije godine. Ustvrdila je kako je trudnoća jednostavn­o Božji plan. - Kada to ne planiraš, jednostavn­o se dogodi. A kada to želiš očajnički, ne događa se - prepričala je Kim, kojoj je surogat majka rodila i treću djevojčicu.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia