24sata - Cafe 24

ČISTA LJUBAV

Ranko se šokira kada mu Sonja otkrije da mu je Edita majka

-

PONEDJELJA­K

Edita upozori Sonju kako mora tražiti razvod od Ranka zbog svoga nerođenog djeteta. Sonja se nalazi s Tomom, koji joj teška srca govori kako se više ne smiju viđati. Tomo laže razočarano­j Editi da su on i Helena sada zajedno.

Branka uvjerava Tomu da on i Helena zbog socijalne radnice moraju pred svima na plesnjaku pokazati da su sretan par. Helena iskoristi trenutak i poljubi Tomu, što ugleda Sonja i odlazi.

Helena omami Tomu tabletama i inscenira da ih Sonja zatekne u krevetu. Kad ostane sama, smrtno bolesna Vera prisjeća se Editina djeteta koje je živo ostavila na pragu sirotišta.

Vera ispovijeda dušu Sonji te priznaje da je spasila Editino dijete i odnijela ga u sirotište. Jedino što je Vera ostavila uz Editino dijete je lančić s križićem. Sonja obeća Veri da će saznati što se dogodilo s djetetom koje je ostavila u sirotištu te odlazi u potragu. Goga odlazi u kafić, a Branka i Blaž ostaju sami u stanu - vode ljubav.

Sonja saznaje da je dijete koje je Vera ostavila pred sirotištem Ranko. Kad se vrati kući, Vera je već umrla Editi na rukama i nije joj uspjela reći istinu o njezinu sinu. Ranko je u šoku kad mu Sonja kaže da mu je Edita majka.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia