24sata - Cafe 24

ZAGONETNI SLUČAJEVI DR. BLAKEA

Blakea osumnjiče za ubojstvo zbog lošeg odnosa s nađenom žrtvom

-

PONEDJELJA­K

Napetost između Blakea i Aldertona došla je do vrenja. Blake zna da je Alderton iskoristio Mei Lin u psihološko­j igri protiv njega. Kad Aldertona nađu mrtva u zvjezdarni­ci tijekom pomrčine, lov na ubojicu postane lov na Blakea.

Ekshibicij­ski boksački meč u Ballaratu pođe po zlu kad jedan boksač umre od udaraca pred stotinama svjedoka. Sad Blake mora pokušati otkriti uzrok smrti, iako svi ooptužuju boksačeva naizgled beskrupulo­znbeskrupu­loznog protivnika, Charliejev­a mlađeg brabrata Raya.

Dok se Blake i Jean privikavaj­u na novu dinamiku ododnosa, a Jean se bori s posljedica­ma za njeznjezin­u vjeru, ubojstvo lijepe Romkinje vodi BBlakea u intriganta­n i egzotičan svijet lutalutali­ca koji prolaze kroz Ballarat.

Kuhara nađu mrtva u hladnjaku restorrest­orana u gradu i sumnja pada na Billa Hobarta. On tvrdi da je nevin, a pojavi se dokaz policijske racije na žrtvin dom.

Kontroverz­Kontroverz­na spisatelji­ca vraća se kući u BallaratBa nakon što je napisala novi romanrom koji, navodno, beskomprom­isno secira grad, njegoveve stanovnike i njihoven brojne mane. Pronađu je mrtvu, a njezinu sestru u nesvijesti.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia