24sata - Cafe 24

NIJE GA DOČEKALA

-

Toliko mi nedostaje. Želim biti s Carrie, rekla je Debbie nekoliko sati prije svoje smrti kada je planirala sprovod kćeri koja je umrla od posljedica srčanog udara u 61. godini. U krvi su joj tad pronašli heroin, kokain i ecstasy. Carrie Fisher je počela konzumirat­i marihuanu kad je imala 15 godina.

pušili ‘travu’. Ja sam prestao, ali Carrie je nastavila, i to s gorim drogama - tvrdio je brat Todd, a Carrie je rekla kako je najviše voljela “trošiti” tablete za smirenje. - Kad je imala 13, promijenil­a se. To je bila svakodnevn­a bitka cijele obitelji koja joj je svakog dana trebala dokazivati ljubav - ispričala je Debbie.

od naglih promjena raspoložen­ja, a svi su mislili kako je to uzrokovano samo konzumiran­jem droga. S 24 godine psihijatri su joj rekli da boluje od bipolar- nog poremećaja, ali Fisher, koja se već tada proslavila u “Ratovima zvijezda”, to je odbijala.

- Imam dvije faze. Divlju i onu u kojoj bi se zatvarala i plakala. U jednoj uživaš, a u drugoj to sve naplatiš - govorila je Carrie, koja je kasnije otvoreno pričala o svojim epizodama manije i depresije.

‘Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi’ dovršen je nakon njezine

smrti, a filmska ekipa kaže kako su njezin lik odlučili minimalno dorađivati

 ??  ?? 1
1
2
Bila je u braku s glazbeniko­m Paulom Simonom, a kćer Billie Lourd dobila je u vezi s Bryanom Lourdom, koji se poslije izjasnio kao homoseksua­lac 1) U filmu ‘Ljubavnik’ ljubovala je s Patrickom Dempseyem, zvijezdom serije ‘Uvod u anatomiju’ 2)...
1 1 2 Bila je u braku s glazbeniko­m Paulom Simonom, a kćer Billie Lourd dobila je u vezi s Bryanom Lourdom, koji se poslije izjasnio kao homoseksua­lac 1) U filmu ‘Ljubavnik’ ljubovala je s Patrickom Dempseyem, zvijezdom serije ‘Uvod u anatomiju’ 2)...
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia