24sata - Cafe 24

ČISTA LJUBAV

Edita je pothlađena i ima potres mozga nakon što se u šumi onesvijest­ila

-

PONEDJELJA­K

Tomo i Ranko se potuku do krvi. Baš kad je Ranko spreman nožem ubiti Tomu, upadaju Branka i Edita, koja obznanjuje svima da su njih dvojica braća. Ranko daje svoju i Tominu krv na DNK analizu. Kada dobije rezultate i potvrdu da nije Leskovar nego Vitez, razočaran i ljutit odluči zapaliti Editinu vilu.

Tomo je u problemu i mora što prije pronaći dokaz o vlasništvu nad kućom. Štef dobije od doktora lažnu terapiju i izazove grižnju savjesti kod Dine, koja ga poziva u svoju kuću da se brine o njemu.

Tomo se domogne darovnice i daje ju Editi. Ranko ih ulovi te zahtijeva od Edite da bira između njega i Tome. Sonja ispituje Tomu je li ikad razmišljao o drugom djetetu. Na Sonjino razočaranj­e, Tomo govori da je Maša za njega jedina.

Ranko obavijesti Helenu da će on tražiti skrbništvo nad Mašom kao njezin stric. Iznenadi se kad ga socijalna radnica odbije. Nakon noći provedene u kapelici Edita se onesvijest­i na obali rijeke.

Ranko odvaja Tomu od Edite i odnosi je u vilu. Ona je pothlađena i ima blagi potres mozga. Maša u Domu dobije astmatični napadaj, a djeca joj ukradu inhalator.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia