24sata - Cafe 24

SPONE LJUBAVI

Helo umre majka, a Mag prisiljava Suzanu da zavede njezina zaručnika

-

UTORAK

Hércules i Ciro skuterima naprave valove i zanjišu Helôin čamac te ona padne u jezero. Jorge se baci pred Faustov auto. Magnólia mu kaže da je pijandurau­ra i da se mora liječiti. Jorge pokuša okrasti Faustovu tvornicu i završi u pritvoru. Helô moli Fausta da povuče prijavu protiv Jorgea.

Zuza sazna da je Jorgerge umro u zatvo-zatvoru. Helô upada na Faustovu večeruveče­ru i optuži ga za ubojstvo. Pedro zaprosi Helô.elô. Kaže njezinoj majci da se želi oženiti njome.e. Cândida kaže Helô da Fausto neće dopustitii da se ona uda za Pedra. Fausto nudi Ciru daa stažira kod njega u tvrtki, a Hérculesu to nije dra-drago. Mag i Fausto mole Gigi daa zaposli Helô te je udalji od Pedra.

Carmen se požali Faustu na Herculesov­e preferenci­je u krevetu. Pedro i Helô proveduu noć na jedrilici. Gigi obavijesti Helôelô da mora poslovno otputovati. Cândidaând­ida umire u bolnici. Helô se vraćaa s puta i čuje poruku koju joj jee majka ostavila prije smrti. Mag prisiljava­ljava Suzanu da zavede Pedra.

Gigi nagovori Helô da potpiše ugovor iako ga nije pokazala Pedru.

Ciro prekida vezu s Yarom kakoko bi bio s Vitórijom. Hércules zapali Helôinulôi­nu kuću. Helô dolazi Pedru i zatiče Suzanuzanu u njegovu krevetu.

SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia