24sata - Cafe 24

Ekipa iz ‘Večernje škole’ je po naravi duhovita

Dok se Antimon mučio s izgovaranj­em riječi ‘mjesečno’, Željko Pervan je dečke poučavao lekcije o kreditima

- Piše: VALENTINA BOLTIŠ

Uvjerljivo najteža zapreka, ujedno i najzabavni­ja, bila je Ahmedov pokušaj da izgovori ‘mjesečno’, rekao je Željko Pervan (55). Komičar je snimio treću reklamu za jednu banku, a ovog puta mu se pridružila ekipa iz televizijs­kog showa “Večernje škole”. Tu ideju je predložila agencija koja, kako kaže Pervan, ima ljude kojima je posao smisliti priljepčiv­u objavu radosne vijesti. Dodao je da banka ima dobar proizvod, marketinšk­i stručnjaci osmisle ideju, a oni odglume zadanu zgodicu.

- Kako je završila pjesma u reklami, doista ne znam. Ima tko se o tome brine - ispričao je komičar za hit Novih fosila “Ja sam za ples” koji svira u reklami za banku. Snimanje je trajalo 12 sati, a tu se računaju i ručak, kave, ispijanje sokova, odlasci na toalet, šminkanja te, kako ističe, “Antimonovi” pokušaji da izgovori riječ “mjesečno”. - Bilo je zanimljivo i poučno, sa slatkim teretom samokontro­le - rekao je Pervan. Prisjetio se kako je Ahmedovo izgovaranj­e njima ostalima naoko jednostavn­e riječi njemu bila nemoguća misija. Tvrdi da su se mučili oko sat vremena objašnjava­jući mu kako izgovoriti “mjesečno”, a ne “mesečno”, ali on razliku kao da nije čuo (smijeh). - Nagriza me crv sumnje da on nije iz Sudana nego Kopt iz Egipta. Ne znam, ali... - ispričao je komičar. Istaknuo je da voli društvo iz “Večernje škole”, Ahmeda El Rahima poznatog kao Antimona, Damira Folnegović­a koji je igrao Blaža i Mladena Horvata koji je tumačio Denisa Krokanića. Tvrdi da kao na tren “oživi” od njihove blizine.

- Budući da se ne može biti duhovit po zadatku, oni su i u naravi duhoviti i posebni -

 ??  ?? Pervan je uživao s Antimonom (desno), Mladenom Horvatom
(sredina) i Damirom Folnegović­em, kaže da ‘oživi’ od njihove blizine
Pervan je uživao s Antimonom (desno), Mladenom Horvatom (sredina) i Damirom Folnegović­em, kaže da ‘oživi’ od njihove blizine
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia