24sata - Cafe 24

Spektakl u HNK: Dodijeljen­a prestižna Večernjako­va ruža

-

Ne možemo pogriješit­i ako zahvalimo našoj šefici i direktoru. Zahvaljuje­mo se i kolegama te čitateljim­a Večernjeg lista, rekli su Marija Miholjek i Saša Kopljar. Voditeljsk­i par “Dnevnika Nove TV” je u petak, 16. ožujka osvojio Večernjako­vu ružu u kategoriji TV emisije godine. Glumac Goran Bogdan je dobio nagradu za glumačko ostvarenje godine, a pjevačica Zdenka Kovačiček za glazbenicu godine.

- Ovo više nikad neću doživjeti. Želio sam Ružu, ali nisam mislio da ću je osvojiti. Osjećam se kao dijete, kao jedan od 3000 mojih malih prijatelja - istaknuo je Mladen Kušec nakon što je primio Večernjako­vu ružu za radijsku osobu godine. HRT-ov voditelj Ivan Dorijan Molnar se za nagradu novog lica godine zahvalio Koradu Vojnoviću, koji ga je pitao želi li se tim poslom baviti.

Voditelj Slavin Balen osvojio je nagradu za radijsku emisiju godine “Rock antologija živi vječno” te rekao da je imao jedan posto šanse koji je prevagnuo. Urednica RTL Direkta je umjesto voditelja Zorana Šprajca primila nagradu za najbolju televizijs­ku emisiju.

- Nemojte misliti da Zoran nije stigao zbog toga što stalno dobiva nagrade. Sinoć me uvjeravao da nema šanse da će osvojiti Ružu. Ovo nam je već treća nagrada u nizu, hvala svima - ispričala je novinarka zahvalna na prestižnoj nagradi.

 ??  ?? Grupa Mayales koja je pjevala na dodjeli; Ana Brdarić Boljat i Tomislav Jelinčić Voditeljsk­i par Saša Kopljar i Marija Miholjek, Mladen Kušec, Robert Knjaz i Zdenka Kovačiček
Grupa Mayales koja je pjevala na dodjeli; Ana Brdarić Boljat i Tomislav Jelinčić Voditeljsk­i par Saša Kopljar i Marija Miholjek, Mladen Kušec, Robert Knjaz i Zdenka Kovačiček
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia