24sata - Cafe 24

ČISTA LJUBAV

Zbog napada na Ranka, Tomo završi u pritvoru. U tučnjavi rani Rusa

-

PONEDJELJA­K

Stara ravnatelji­ca Doma putem pisma apelira na ravnatelji­cu Senku da povuče optužbe protiv Tome. Ogorčena Helena svoje frustracij­e oko Sonjine trudnoće izbacuje na Maši. Rus se sprema pozvati Gogu na spoj, no prekida ga Andrijin dolazak.

Zbog napada na Ranka, Tomu zadrže preko noći u pritvoru. Tomo ujutro izlazi te od Jasne dobije potvrdu da je Sonja doista trudna. Goga želi ići polako s Andrijom jer vjeruje da je on onaj pravi. Na kraju joj dolazi u sobu i vode ljubav.

Ranko likuje jer je Maša izabrala njega, a odbila oca Tomu. U posjet im dolazi Edita, koja se kaje zbog situacije s Mašom. Branka tješi Tomu, koji poslije dolazi kod Sonje i suoči je - zašto mu nije rekla da je trudna?

Branka tješi slomljenog Tomu, koji shvaća da se mora ispričati Sonji. Rus zatiče Sonju i otkriva da ju je pratio - zna da se nalazila sa Snježanom. Profesor i Andrija imaju trenutak zbližavanj­a.

Ranko je zabrinut zbog Dominikovi­h prijetnji i zbog toga što prvi put u životu ne može doći do svoje desne ruke - Rusa. Tomo je u tučnjavi ranio Rusa. Vlado se sprijatelj­i s Andrijom, a Goga sazna da je on Profesorov sin.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia