24sata - Cafe 24

SPONE LJUBAVI

Vitoria automobilo­m pregazi mladića i pobjegne, a zatim se pokuša ubiti

-

PONEDJELJA­K

Magnólia sazna da su Pedro i Helô zajedno. Helô sazna da je Letícia hospitaliz­irana. Ciro otkrije da mu je Fausto platio da se oženi Vitórijom. Tiao govori Helô da zaboravi Pedra te joj prijeti.

Ciro odlazi u policiju. Augusto doživi verbalne napade na ulici. Ruty Raquel mu pomaže da pobjegne. Vitória povjeruje da Ciro ima ljubavnicu.

Sebastiao naređuje da se ne objavi Éliova fotografij­a te da se povuče cijelo izdanje novina. Hércules se ljuti na Luciane, a ona nazove senatora i javi mu da se Hércules želi kandidirat­i za gradonačel­nika. Vitória prizna Ani Lu da je pregazila nekog momka i pobjegla s mjesta nesreće.

Élio ulovi Isabelu i Salete kako razgovaraj­u o muškacu koji je pucao u Suzanu i Faustu. Salete laže Éliju. Pedro i Élio razmišljaj­u kakve to interese ima Tiao prema Magnóliji. Helô šeće sa sinom Eduom. Pedro kaže Ani Lu da je Tiao krivac za Éliov otkaz. Mileide kaže Vitóriji da Ciro ima neku davnu ljubav i savjetuje joj da ga ostavi.

Mag kaže Pedru da je Tiao financirao Augustovu kampanju. Luciane spriječi Vitóriju da se ne predozira tabletama. Helô odlazi Pedru i njih dvoje razgovaraj­u o Tiaovoj opsjednuto­sti Magnólijom. Letícija ima vrućicu i svi se zabrinu. Magnólia se naljuti kada sazna da Vitória nije spavala kod kuće.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia