24sata - Cafe 24

Nisam pojeo sendvič, uspio sam ga zagristi tek nekoliko puta...

Tijekom snimanja reklame glumac s kolegom Hrvojem Barišićem jedva je ostao ozbiljan dok su mudro raspravlja­li o hrani. Nije bilo lako, kaže, ali uspjeli su

-

Bilo je odlično, kolega Barišić i ja smo ‘kliknuli’ iz prve, znamo se otprije pa nam je bio gušt zajedno snimati, rekao je Luka Petrušić (35).

Glumac je s kolegom Hrvojem Barišićem (47) snimio reklamu za lanac brze prehrane i kaže kako su to profesiona­lno odradili te nije bilo nikakvih većih komplikaci­ja. Petrušić je angažman dobio preko produkcijs­ke kuće, a do sada je snimio nekoliko reklama za razne proizvode. Tijekom snimanja nije uspio pojesti sendvič do kraja, tek ga je nekoliko puta zagrizao. Glumcu je bilo teško ostati ozbiljan u reklami tijekom rasprave o hrani.

- Obojica smo komedijaši u duši pa se znamo dobro nasmijati jedan drugome. Nije bilo lako, ali smo nekako uspjeli, hvala Bogu - istaknuo je Petrušić te dodao da ga prijatelji i obitelj ne zafrkavaju zbog reklame. Kaže da su ga već navikli vidjeti na televiziji, a iako se to baš ne vidi po njegovoj građi, inače je fan brze hrane. Petrušić je od 2010. član ansambla zagrebačko­ga kazališta Kerempuh. Tvrdi da se ne opterećuje svojom sigurnošću posla jer čak ni stalnim članovima poslovi nisu sigurni.

- Radim svoj posao kako najbolje mogu, a koliko traje, traje - rekao je glumac. Trenutačno igra u predstavam­a “Jedan sluga, dva gospodara”, “Krletka”, “Audicija”, “Narodni heroj Ljiljan Vidić” te “(B)luzeriNaro­dnjaci”.

- Čovjek se navikne na tempo i količinu rada kada si u angažmanu u kazalištu - ispričao je Petrušić i dodao kako on osobno nije imao većih problema oko toga. Sve su mu te uloge jednako zahtjeve i zabavne, a trik za pamćenje teksta nema nego ga ponavlja i ponavlja. Lakše je kada ga pritom uči naglas. Glumac svira bubnjeve u bendu Chische lishche koji je nastao nakon predstave “O medvjedima i ljudima” Saše Anočića u kojoj je s kolegama morao svirati.

- Ime je smislio Mario Mirković nakon što je vidio tetu u vrtiću kako čisti lišće - objasnio je Petrušić.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia