24sata - Cafe 24

Zbog bolesti puno više nego prije cijenim svoj život

Nakon što je godinama bila zaštitno lice CMC-ja, preuzela je voditeljsk­u palicu ‘Exkluziva’, trčanje joj je i dalje velika strast, a priznala nam je i da je sretna u ljubavi

- Piše: DAVOR LUGARIĆ

Dok smo dosad lijepu Riječanku gledali kao urednicu, voditeljic­u i novinarku na CMC televiziji, odnedavno se Ana Radišić (30) uhvatila u koštac s novim izazovima i preuzela voditeljsk­u palicu RTL-ova “Exkluziva”.

Kako izgledaju prvi dani na novom poslu?

Bilo je zaista dinamično. Mogu reći da mi se život u sedam dana okrenuo naglavačke. Počela je emisija, a u četvrtak sam postala diplomiran­a pravnica. Bilo je jako puno posla i obveza ovih dana, no istodobno sam sretna i ponosna. To su, u konačnici, predivne stvari.

Malo se fakultet “protegnuo”?

- Ha, ha... Malo je, studiram dugo i temeljito, ali i od prvog dana radim, već sam deset godina u ovom poslu pa je i to utjecalo na duljinu studija.

Kako je uopće došlo do transfera sa CMC-ja na RTL?

- Zvali su me krajem prošle godine i nisam puno razmišljal­a. Bila sam pet godina na Kanal RI, taman mi je bilo i pet godina na CMC-ju, gdje mi je bilo predivno, sjajno iskustvo uz koje sam puno napredoval­a. Volim izazove, mislim i da su se kockice posložile te da sam na RTL došla u pravom trenutku. Ostala sam u sličnom poslu, a super mi je i što ću ostati u glazbi jer ću biti dio uredništva ‘Top.HR-a’. I, da, sad mi je posao još bliže kući (smijeh).

Je li bilo nervoze zbog novog posla, jeste li imali tremu?

Uvijek imam tremu, to mi je nekako logično, imam tu odgovornos­t i zbog gledatelja, a i zbog nadređenih. Kroz tremu mislim da dobivam bolju verziju sebe, obožavam taj adrenalin, osjećam na taj način ljubav i poštovanje, osjećam se živom.

 ??  ?? Prošle godine završila je u bolnici zbog pada imuniteta te otad drukčije gleda na život
Prošle godine završila je u bolnici zbog pada imuniteta te otad drukčije gleda na život
 ??  ?? Odmalena sport ima veliku ulogu u Aninu životu, kad je bila mala, trenirala je košarku, a danas ne može bez trčanja
Odmalena sport ima veliku ulogu u Aninu životu, kad je bila mala, trenirala je košarku, a danas ne može bez trčanja

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia