24sata - Cafe 24

ČISTA LJUBAV

Helena prekida obračun Ranka i Tome te si pred njima prereže vene

-

PONEDJELJA­K

Edita otvara dušu Dominiku, koji je na kraju iznenadi informacij­om da će postati baka jer Snježana nosi Rankovo dijete. Heleni sve više popuštaju živci te moli Ranka da joj dopusti da odvede Mašu, no on je odbija.

Kada nakon svađe Maša gurne Editu niz stube, potresena Helena shvaća da će ostankom u vili uništiti dijete. Štef na prevaru privoli Blaženku da potpiše dokumente o iseljenju te tako presudi i sebi i svojim susjedima.

Tomo se sakrije pred Rankom i potajno iz vile odvodi Mašu k Branki. Sonja govori Snježani da ne može pristati na Rankovu ponudu, a Snježana nju upozorava da drži Tomu podalje od Dominika.

Helena doživljava psihički slom i baca se Ranku pred auto. Edita apelira na Snježanu da joj pomogne zaustaviti Ranka. Blaž zaprosi Branku u srcu koje je napravio od stotinu svijeća. Ljutita Emina ošamari Snježanu jer je otišla.

Tomo je na korak da upuca Ranka, kada sluđena Helena prekida njihov obračun - pred njima si prereže vene te završava na psihijatri­ji. Kada se otkrije Blaženkina upetljanos­t u deložaciju, ona prokaže Štefa i njegovu lažnu bolest. Svi su u šoku, a Dina više ne želi čuti za Štefa.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia