24sata - Cafe 24

SPONE LJUBAVI

Tajanstven­i vozač pokuša pregaziti Isabelu, a Fausto se probudi iz kome

-

PONEDJELJA­K

Ciro daje otkaz. Pedro kaže maćehi da je otkrio da ona ima inozemni račun. Edu želi da mu se roditelji rastanu i svađa se s ocem. Tiao nasrne na njega, ali Helô ga spriječi u tome.

Tiago se iznenada pojavi u Isabelinu stanu i kaže joj da ih nešto snažno povezuje. Ciro manipulira sa ženom kako bi dala pogrešan iskaz o Faustovoj i Pedrovoj prepirci. Salete odustaje od dogradonač­elničke funkcije.

Ana Lu javlja Pedru da ga pokušavaju optužiti za atentat na Fausta. Tiago ne želi razočarati Letíciju, pa prihvati izlazak s njom. Tiao naredi Ramiru da otkrije tko su Sofijini roditelji.

Pedro sazna da je pritvoreni­k koji je s njim u ćeliji nekad poslovao s Faustom. Ciro pokušava podmititi Marca da ne bi prijavio Vitóriju. Isabela pristane dati iskaz kojim tereti Venturinij­a. Tajanstven­i vozač pokušava pregaziti Isabelu.

Aline odvraća brata da ne bi svjedočio protiv Vitórije, a roditelji joj se brinu jer je odana Magnóliji. Fausto dolazi k svijesti. Olavo moli Pedra da kaže sve što zna o Arlindu i Venturinij­u. Pedro mu govori o tajnoj prostoriji u Faustovu uredu. Ana Lu savjetuje Faustu da glumi da je bez svijesti.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia