24sata - Cafe 24

MCLEODOVE KĆERI

Tess je zabrinuta da bi Claire i ona mogle postati beskućnice zbog kršenja ugovora

-

PONEDJELJA­K

Claire živciraju Tessini gosti Paul, Gabi i Skye koji očekuju da ih se dvori. Vrijeme je šišanja ovaca i zadnje što joj treba su turisti. Jodi dozna da joj je Alberto iz Italije slao pisma koja ona nikad nije dobila.

Claire i Alex doznaju da potencijal­ne klijente odbijaju glasine koje širi Peter Johnson. Peter govori da je prije deset godina Alex osakatio dječaka Stefana van Amstela naletjevši na njega autom, a nesreću je Harry navodno zataškao novcem.

Na stočnom sajmu Tess upozna Sandru Kinselu, koja joj se odmah svidi. Nakon što Claireinu stoku suci diskvalifi­ciraju i zabrane njezinu prodaju jer je sijeno kojim se stoka hranila bilo zasoljeno, Claire odmah zaključi da je to Sandrino maslo.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK

Raste seksualna napetost između Nicka i Tess. Ona je spremna za daljnji korak, no omete je Alexov helikopter koji nadlijeće Killarney i zaprašuje kemikalija­ma koje prijete organski uzgojenim usjevima.

Večer prije sajma u Gungellanu Claire dobije dokumente o oduzimanju vlasništva nad rančem zbog nepoštivan­ja ugovora. Tess je itekako zabrinuta da bi mogle ostati beskućnice.

PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia