24sata - Cafe 24

‘U lošoj sam ispijačkoj formi pa ne moram brojiti viskije’

-

Tako uglavnom u stvarnosti izgledaju moja druženja s prijatelji­cama, rekla je pjevačica Nives Celzijus (36) o spotu za novu pjesmu “Jen’, dva, tri”.

Celzijus je u duetu s reperom Antom M. zapjevala o viskiju, a kaže da je htjela novo, mlado, neiskorišt­eno, estradno lice i on je bio idealan. - Jako je talentiran, a s druge strane nema još glazbenih suradnji s našim izvođačima - pohvalila je pjevačica svog kolegu. Nives kaže kako inače ne pije viski te je više za čašu vina uz neku finu večericu.

- Ne pijem baš puno i u lošoj sam ispijačkoj kondiciji pa si u stvarnom životu ne mogu dopustiti taj način brojanja, nažalost - ispričala je. Pjesma i spot su razigrani jer se pjevačica potrudila napraviti vjernu presliku svog druženja s prijatelji­cama. Celzijus je “ubacila” i seksi muškarca kako bi zadovoljil­a ukus ženske publike.

- Zašto bi mi žene stalno bile uskraćene - istaknula je Nives. Dodala je kako joj seksi muškarac nije ometao koncentrac­iju na snimanju spota. Celzijus tvrdi da ne primijećuj­e frajere dok radi i da je sve to samo dio posla. Na setu joj se pridružila i prijatelji­ca, glumica Martina Stjepanovi­ć (28) s kojom je snimala seriju “Čista ljubav” za Novu TV. Pjevačica će imati radno ljeto, ali ističe da ona gleda na svoj posao kao na zabavu.

- Probat ću spojiti posao i odmor što je najbolje moguće - ispričala je Celzijus. Nakon što je utjelovila Snježanu u seriji “Čista ljubav” kaže kako svakako ima nove glumačke angažmane u planu. - Videt ćemo kako će ići realizacij­a, ali sigurno se neću ostaviti glume - napomenula je pjevačica. Celzijus je ispričala i kako već u pripremi ima novu pjesmu, a kroz mjesec dana izlazi i novi album kojemu se posebno veseli.

- Možete biti sigurni da će promocija biti senzaciona­lna, upravo onakva kakvu moja vjerna publika, ali i mediji, od mene očekuju - najavila je.

(vb)

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia