24sata - Cafe 24

Manekenka i John Legend dobili su sinčića Milesa

-

Manekenka Chrissy Teigen (32) i njezin suprug, pjevač John Legend (39) prije nekoliko dana dobili su drugo dijete, a sada su na društvenoj mreži pokazali kako izgleda novi član njihove obitelji.

U studenom prošle godine je preko šaljivog videa obznanila da je trudna i da čeka ‘sinčića’. Tada je upitala kćerkicu Lunu (2) što je u maminom trbuhu, a ona je odgovorila: ‘Beba!’. Izjavila je da kad bi mogla, bila bi trudna do kraja života jer joj je to prekrasno razdoblje.

- Pozdrav svijete! Ovo je Miles Theodore Stephens. Naša obitelj prepuna je ljubavi, hvala vam svima na dobrim željama - napisala je manekenka ispod fotografij­e i tako otkrila ime sina, koji je rođen nekoliko tjedana prije termina. U šest mjeseci trudnoće dobila je 20 kilograma, a ništa od toga nije joj završilo ‘u stražnjici’ kako je priželjkiv­ala.

- Molimo vas da prestanete posramljiv­ati nas bez stražnjice, trudimo se - poručila je. Teigen i Legend upoznali su se 2007. na snimanju spota njegove pjesme ‘Stereo’. Nakon četiri godine glazbenik ju je zaprosio te su se vjenčali 2013. I nakon 11 godina par je sretno zaljubljen, a Legend je svojedobno otkrio kako tajna njihove sretne veze leži u redovitom odlasku na spojeve kako bi uživali zajedno.

- Kupite cvijeće s vremena na vrijeme, neka vaš partner zna da vam je još uvijek poseban. Meni je Chrissy danas još privlačnij­a nego prije 10 godina. Mi smo tim i to nas čini povezaniji­ma nego ikad - zaključio je glazbenik.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia