24sata - Cafe 24

Vs. MAHERICE U KUHINJI

Sanja Doležal i Vlatka Pokos kažu da uživaju u kuhanju te da su im druždružen­ja za obiteljski­m stolom važna. Evo koje recepte nude!

-

U petominutn­oj emisiji “ŠkŠkola kuhanja” Vlatka Pokos je ppredstavl­jalastavlj­ala kuhare amatere koji su gledatelje učili kako sprespremi­ti neko jelo i pritom ga, mmalimlim čarolijama, učiniti bo boljim i ukusnijim. Među ostalim, ostalim naučili su kako se sprema šalša, pire krumpir i pomfrit.

- Iz iskustva znam da me rijetko ppovezuju s kuhinjom iako se tamo prilično dodobro snalazimla­zim - rekla je tad Vlatka, kojoj su se nakon samo dva mjeseca zahvalili na angažmanu.angažm Da su druženja za obiteljski­m stolom prepunimpr­ep hrane najslađi sad nas uči Sanja DoležDolež­al. U rubrici “Kuhanje je in” emisije “In Magazin”Ma sprema nam sve što i sama voli jesti, jjela koja je, rekla je, naučila od mame i bake. I gledatelji­telji joj pišu što žele naučiti kuhati. PjePjevači­ca nekadašnji­h Novih fosila uživa u kuhakuhanj­u baš kao i Vlatka, a kuhanje pire krumpira i prženje pomfrita odavno je svladala. Sanja nanam pokazujezu­je kako se sprema omlet s chia sjemsjemen­kama, pizza s mozarelom, Grenadir marš...

- Veselim se s gledatelji­ma podijelitp­odijeliti dugogodišn­je iskustvo u kuhinji. KuKuhanje me opušta i veseli te želim podijelitp­odijeliti svoje uspomene iz djetinjstv­a, okuse i mimirise, uz koje i danas uživaju moja obitelj i prijatelji­p - kaže Sanja.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia