24sata - Cafe 24

‘Film je odličan jer ipak je Sila s nama’

Alden Ehrenreich za ulogu u filmu prošao je čak šest proba. Glumcu Woodyju Harrelsonu bilo je teško tajiti radnju prijatelji­ma

-

Han Solo doživljava avanturu u mračnom, podzemnom svijetu punom kriminala. Pritom upoznaje svojeg budućeg kopilota Chewbaccu i susreće se s Landom Calrissian­om godinama prije pridruživa­nja pobunjenic­ima. Alden Ehrenreich (28) utjelovio je Hana Soloa, a Woody Harrelson (56) tumači njegova mentora i kriminalca Tobiasa Becketta. Emilia Clarke (31) igra Qi’ru, dok je Donald Glover (34) u ulozi Landoa Calrissian­a, a Joonas Suotamo (31) glumi Chewbaccu. Harrelson je istaknuo kako mu je bilo teško tajiti radnju filma “Solo: Priča iz Ratova zvijezda” prijatelji­ma koji su veliki fanovi. Dodao je kako mu je ostvarenje sna što je postao dio franšize koju je obožavao od početka. Redatelj filma Ron Howard (64) zamijenio je prijašnje kolege zbog kreativnih razlika s produkcijs­kom kompanijom, no glumca to nije zabrinulo.

- Možete se opustiti jer ipak je Sila s nama - našalio se Harrelson. Ranije je radio s Howardom i istaknuo je kako je odlično odradio posao. Howard, koji je osvojio Oscara za film “Beautiful Mind”, svidio se jako i glumici Clarke. - Prvog dana je stekao moje povjerenje. Okupio je cijelu ekipu i pričali smo o radnji filma - prisjetila se. Glumica, koja se proslavila u seriji “Igra prijestolj­a”, ističe da je na setu bilo ugodno i zabavno.

- U nekim scenama sam ‘zeznula’, no bez problema smo ih opet snimili. Hvala bogu, svi su imali razumijeva­nja - ispričala je Clarke. Ehrenreich, koji igra Hana Soloa, kaže kako je odradio šest proba snimanja prije nego što su mu rekli da je uloga njegova.

- Pomislio sam to je to, stvarno sam postao dio ‘Ratova zvijezda’ - prisjetio se glumac. (vb)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia