24sata - Cafe 24

ČISTA LJUBAV

Dominik uhiti Editu i Profesora kako bi saznao gdje se od njega sakrio Ranko

-

PONEDJELJA­K

Dominik postavlja zasjedu Ranku na Snježanino­m sprovodu. No, na groblju se pojavljuje samo Emina. Andrija odlazi kod Dominika kako bi na prevaru došao do Snježanino­g mobitela. Dina želi da Štef potpiše papire za razvod, a on ju izbjegava. Ranko potajno odlazi u bolnicu gdje saznaje da njegovo dijete nije preživjelo.

Emina ne vjeruje Andriji koji tek sada želi dokazati svima, a ponajviše Gogi, da se promijenio. Goga se odlučila kandidirat­i za gradonačel­nicu i uz pomoć Dine bavi se pripremama za kampanju. Dominik traži Ranka u Milanovoj kući i prijeti Sonji. S druge strane, visoki dužnosnici pritišću Dominika oko transakcij­e koja još nije obavljena.

Ranko je u prilici da ubije Dominika, no Tomo ga zaustavi te ostavljaju onesviješt­enog Dominika i bježe. Andrija saznaje za Dominikovu ortačku listu, o čemu obavijesti Tomu i Ranka. Dominik uhićuje Editu i Profesora, od kojih pokušava saznati gdje se Ranko krije.

Andrija glumi da mu nije stalo što mu je otac u zatvoru. Vidi Dominika kako otvara sef te vjeruje da unutra drži listu ortaka, što govori Tomi i Ranku, koji su spremni na sve – ići će sami u policijsku postaju po nju.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia