24sata - Cafe 24

MCLEODOVE KĆERI

Claire prijeti novčana kriza jer joj je uginulo nekoliko krava i morat će zatvoriti farmu

-

PONEDJELJA­K

Claire proslavlja imenovanje svoje kćeri, Charlotte Prudence McLeod. Dok se obitelj i prijatelji ugodno druže, dolazi Peter. Claire mu je pisala nakon poroda i rekla da je on otac njezine kćeri. Peter je ljut. Ako Claire želi alimentaci­ju, prvo neka mu dokaže da je djevojčica doista njegova.

Meg se u potpunosti posveti učenju kako bi položila sve preostale ispite, a posebno je oduševi roman Ponos i predrasude Jane Austen.

Becky i Jake odluče sklopiti partnerstv­o s Claire i Tess kako bi što bolje iskoristil­i njihovo zemljište i reputaciju.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK

Alex i Nick spašavaju zanosnu Ellie kojoj se pokvario automobil. Braća postanu konkurenti u osvajanju njene naklonosti. Alex pretjera i skoro se posvađa s Nickom, a postane jasno da Nick predbacuje Alexu radi propale veze s Tess. Žene na Drovers Runu su razočarane odlukom Vijeća farmera koje odbija lobirati protiv odluke da se otpusti medicinska sestra Bella.

Vince uvjeri Claire da se kandidira za Vijeće farmera, a Tess pristane voditi sestrinu predizborn­u kampanju. Nekoliko bređih krava pobaci, a Dave sumnja da su zaražene virusom. Predlaže da Claire zatvori farmu dok nalazi ne budu gotovi. Jodi izađe na spoj s Tobyjem, no za oko joj je zapeo Nick.

PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia