24sata - Cafe 24

VELEČASNI BROWN

Velečasni se šokira kad zatvorenik ipak odluči priznati krivnju za ubojstvo

-

PONEDJELJA­K

Velečasni Brown poželi dobrodošli­cu Aldousu i njegovoj kćeri Grace u Kembleford. Došli su na sajam i traže medicinski fakultet za Grace. Sljedećeg jutra Grace zatekne očevo mrtvo tijelo na podu njegove sobe. Inspektor Mallory uhiti Grace, optužujući je da je dala ocu tablete za spavanje koje se ne smiju miješati s njegovim lijekovima protiv malarije, nakon što je saznala da on više neće financirat­i njezino školovanje. No velečasni Brown vjeruje da je Graceina bol iskrena i odluči pronaći pravoga krivca.

William lovi svoju kćer Charlotte kroz mračnu šumu iza kuće. Pogled mu se zamuti i padne na koljena. Charlotte poslije dotetura u policijsku postaju, vičući da “ono pokušava izaći”. William se uspaniči kad kroz prozor ugleda nepoznat oblik. Sutradan pronađu njegovo tijelo u zaključano­j sobi, a velečasni Brown posumnja da je otrovan.

Flambeau je uhićen zbog sumnje na umorstvo. Kad ga velečasni Brown posjeti, on zaniječe da je ubio svojeg prijatelja Flynna te zamoli svećenika da ga ispovijedi ako ga osude na smrt. Gđa McCarthy vjeruje da je Flynn živ i da je smjestio Flambeauu. Velečasni Brown se šokira kad začuje Flambeaua da priznaje krivnju, nakon čega je osuđen na smrt vješanjem.

UTORAK SRIJEDA

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia