24sata - Cafe 24

Od najomražen­ijeg superheroj­a pa do uloge Deadpoola

Kanadsko-američki glumac Ryan Reynolds zvijezda je a nakon niza neupješnih zaruka i veza, ruže mu cvjetaju i u braku s Blake Lively iz “Tračerice”

- Piše: KLARA GLAVAČ

On je oženjen za karizmatič­nu i prekrasnu Blake Lively, on ima nezaborava­n smisao za humor koji nesebično dijeli na društvenim mrežama, iskren je oko psihičkih problema koji ga more i ima mnoštvo slavnih najboljih prijatelja, poput Hugha Jackmana.

Zločesti bi rekli da bi, kad bi još imao talent za glumu, bio savršena holivudska zvijezda, no kritike na stranu, Ryan Reynolds iza sebe ima uloge u filmovima kao što su “Deadpool“, “R.I.P.D.“i “X-Men“. Upravo je ulogom netipičnog junaka i superheroj­a Deadpoola šarmirao cijeli svijet, i više nego što je, i sam priznaje, očekivao.

Prije Deadpoola ovaj Kanađanin je iza sebe ostvario još jednu ulogu superheroj­a, i to onu Green Lanterna, ali ako je sardonični Deadpool postao najcool superheroj, onda je njegov Hal Jordan iz “Green Lantern” nesumnjivo najveći flop. Luzer je to i loš film kojemu se rugaju svi – od gledatelja u stvarnom svijetu do štrebera i genijalaca iz serije “Teorija velikog praska“. Zanimljivo je da su obje uloge pripale istom glumcu. No za njega, kaže Reynolds, “Green Lantern“ima posebno mjesto u srcu jer je na setu tog filma upoznao sadašnju suprugu Blake Lively. Tad je još bio u braku s glumicom Scarlett Johansson i iako su zli jezici govorili kako su se Blake i Ryan, poput Brada i Angeline, spetljali na setu, oni i dalje tvrde kako su jako dugo, čak i nakon Ryanova razvoda, bili samo jako dobri prijatelji. “Jedno smo drugome izmišljali s kime bismo mogli otići na spoj, i tek smo na jednom duplom spoju, oboje smo bili s drugim ljudima, zapravo shvatili da je između nas vatromet. Mislim da je našim partnerima bilo jako neugodno”, rekao je Reynolds, a Lively potvrdila. Zvijeza “Tračerice“i Reynolds danas imaju dvije kćeri, James i Inez, koje njihov otac nemilosrdn­o zafrkava na društvenim mrežama. “Neovisno o tome koju slikovnicu čitam u avionu svojoj djeci zaključak i poanta priče uvijek ima neke veze s vazektomij­om”, samo je jedan od tvitova Reynoldsa o kćerima.

“Tijekom naših šetnja u šest ujutro kćeri me pitaju gdje je mjesec otišao. Ja im kažem da je na nebu, posjećuje tatinu slobodu” ili pak “Ništa bolje od onih malih sretnih trenutaka kad nađeš pet dolara u džepu ili kad shvatiš da ste ti i supruga prije godinu dana dobili drugu kćer”.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? DEADPOOL 2 2018. politički nekorektni i cinični junak gotovo da je utjelovlje­nje antijunaka
DEADPOOL 2 2018. politički nekorektni i cinični junak gotovo da je utjelovlje­nje antijunaka

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia