24sata - Cafe 24

Meghan je živjela u besparici i bez uloge

Glumačku karijeru Meghan Markle počela je 2002., nakon čega je na novu ulogu Bila je bez novca i išla na audicije

- Piše: DAVOR LUGARIĆ

Sve dok Harry (33) nije kleknuo pred Meghan Markle, aktivistič­ki angažirana glumica nije morala razmišljat­i o budućnosti karijere. Kako tvrde prijatelji para, Markle i princ prvenstven­o su na početku romanse prilagođav­ali svoje susrete rasporedu Meghaninih snimanja na setu, pa tek onda prinčevim obavezama prema dvoru.

No kada je nekadašnji hvarski partijaner izvadio pred glumicu prsten od milijun kuna nasred kuhinje dok su pekli pile, brzo je donijela odluku. Meghan je prekinula glumačku karijeru koju je započela 2002. u popularnoj seriji “General Hosiptal”.

Princezin glumački debi emitiran je 14. studenog kada se na malim ekranima pojavila kao pacijentic­a Jill nakon koje je iduću ulogu morala pričekati dvije godine. Mjesecima je bezuspješn­o obilazila audicije i živjela u besparici. - U jednom trenutku nisam mogla otključati bravu auta. Nisam si mogla priuštiti popravak pa sam očajnički tražila bilo kakav glumački angažman. Pet mjeseci parkirala bih gdje me nitko nije mogao vidjeti jer sam morala u auto ulaziti te iz njega izlaziti kroz prtljažnik – pričala je vojvotkinj­a.

U televizijs­koj seriji “Century City” dočekala je epizodnu ulogu nakon koje je počela češće snimati. U četvrtoj godini karijere prvi je put imala priliku glumiti u televizijs­kom filmu nakon čega se okušala u napetoj epizodi CSI NY. Kao Veronica Perez pravdala se detektivim­a: “Provela sam noć sa žrtvom zločina no nisam ga ubila”. Zatim je 2008. prihvatila ulogu u remakeu kultne teen serije 90210 koji je prošo bez zapaženije­g interesa gledatelja. U akcijskom propalom projektu “Knight Rider” iz 2009. Markle je prvi puta pokazala svoje atribute skinuvši se za ulogu Annie Ortiz.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia