24sata - Cafe 24

Može li lažan brak postati prava ljubav

Od 11. lipnja na Novoj TV u 18.15 sati pratite ‘Začin ljubavi’ o dvoje razočarani­h mladih ljudi koji zajedno traže utjehu i imaju zajednički cilj - slobodu

-

Prateći svog muškarca, Zejnep se bez pristanka obitelji seli u Ameriku, gdje dobije dijete, no s propašću braka propada i njezin život na drugom kontinentu.

Fatiha, zgodnog i bogatog mladića, poslali su na studij u Ameriku iz koje se, razočaran iskustvom, odluči vratiti kući. Slučajan susret u zrakoplovu otkrit će njihovu skrivenu želju: početi novi život bez upletanja obitelji. Zejnep sada može odgajati dijete uz prisutnog oca, a Fatih je dobio razlog zašto ne oženiti Irem. Zajednički život uzrokuje negodovanj­e obiju obitelji, a kad požele otkriti istinu, shvate kako se ništa neće promijenit­i. Kad obje obitelji počnu igrati vlastitu igru, Zejnep i Fatih suoče se s neočekivan­om prijetnjom. Tvrdoglavu Zejnep glumi Ozge Ozpirinči (32).

- Zejnep je katkad toliko izravna da djeluje neotesano, no ne posu- staje i veliki je borac, a najvrednij­e što ima u životu je sin Selim za kojeg bi učinila sve. Izgubila je vjeru u ljubav pa je stalno na oprezu - govori o liku Ozge. Bugra Gulsoy (36) glumi Fatiha, zgodnog, bogatog i dobro obrazovano­g 30-godišnjaka. Hrabar je i strastven, ističe, Bugra, a najveći problem mu je zadaća koju mu je zadala obitelj. Sve se promijeni kad ugleda Zejnep pa ne može vjerovati na što je spreman zaljubljen čovjek. Fatih je zaručen za Irem koju utjelovlju­je Didem Sojdan. Irem shvaća da voli Fatiha tek kad ostane bez njega, a onda čini sve da ga rastavi od Zejnep.

 ??  ?? Sudar svjetova: Dok je Zejnep ribareva kći, Fatih je rođen za zlatnom žlicom u ustima
Sudar svjetova: Dok je Zejnep ribareva kći, Fatih je rođen za zlatnom žlicom u ustima
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia