24sata - Cafe 24

ČISTA LJUBAV

Ranko saznaje da mu je sin živ i nađe ga u sirotištu, a Sonja rodi dječaka

-

PONEDJELJA­K

Tomo dobiva odlikovanj­e jer je zatvorio Dominika i razotkrio lanac korupcije, Sonja se sprema za vjenčanje, a Ranko izlazi iz bolnice. Edita ga dočekuje, a Tomo ga pita hoće li mu biti kum, na što Ranko pristaje. Tomo pita Ranka hoće li mu biti kum i on pristaje.

Branka, Blaž i Maša iznenade Tomu povratkom u Vrhovac. Ranko se ne može pomiriti s gubitkom sina.

Dan je vjenčanja Tome i Sonje te su svi uključeni u pripreme. Nakon obreda vjenčanja Ranko svojevoljn­o odlazi u zatvor i oprašta se od majke Edite. U zatvoru Ranko susreće Dominikova tjelohrani­telja, koji mu govori da mu je sin živ, ali ne oda gdje je.

Šest mjeseci poslije Goga vraća Branki njezin frizerski salon, a Andrija dovodi glazbenog menadžera iz Zagreba koji nudi Emini pjevačku karijeru. Tomo je postao načelnik policije te dolazi po Ranka, kojeg puštaju iz zatvora. Tomo pronalazi odbjeglog Dominikova tjelohrani­telja te Ranko napokon dobivaa potvrdu da mu je sin živ i zdrav. Nakonn teške noći u kojoj Sonja dobiva trudovee i odlazi roditi, Ranko napokon dobiva potvrdu očinstva. Sonja rađa zdravog dječaka, a Ranko i Tomo odlaze u siroti-ište po Rankova sina.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia