24sata - Cafe 24

ŠKORPION

Tim Škorpion mora spasiti Paige i Happy prije nego što kabel pukne i padnu na tlo

-

PONEDJELJA­K

Tim Škorpion je prijevarom natjeran da izrađuje lažan novac za stranu organizaci­ju odlučnu u namjeri da uništi američku ekonomiju. Paige se mora osloniti na prevarants­ke vještine svoje majke Veronice kako bi ih spasila.

Tim Škorpion mora spasiti čovjeka zarobljeno­g na rubu golemegole­m rupe koja prijeti uništenjem vodoopskrb­nog sustava u Los Angelesu. Zadatak da pronaprona­đu izgubljeno gusarsko blago polazi po zlu nakon što Walter i Paige poslije eksplozije svog broda završe usred Pacifičkog oceana okruženi morskim psima.

Walter i Sylvester ubacujuu se na međunarodn­o prvenstvo u šahu u pokušaju da izvuku američku špijunkšpi­junku prije negoli se razotkrije njezin pravi identident­itet. Nakon što jednostava­n zadatak čuvančuvan­ja važne banke sjemenjame­nja pođe po zlu, tim ŠkorpionŠk­o mora spasiti Happy, Sylvestera i Cabea kojiko počinju patiti od halucinaci­ja opasnih za život.živo

Krhotine nastale zbog snažne oluje prijete da će Happynoj prijaprija­teljici Adi probušiti sterilni balon u kojem je prisiljena­pr živjeti zbog slabog imunološko­g sustava.sustav Tim Škorpion mora pronaći način kako dda premjesti Adu na sigurniju lokaciju bez uugrožavan­ja njezina života. Toby i Happy odlazeodla­z bračnom savjetniku­niku kako bi se pripremili­pripremil za brak.

Tijekom popravljan­japopravlj­a turbine vjetroelek­traneelekt­rane tim Škorpion moramo spasiti Paige i Happy prije nego što kabel gondole pukne.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia