24sata - Cafe 24

Kao mali sam krao trešnje, ali neću se nikome ispričati

Daniel Bilić zamijenio je Davora Dretara u showu ‘Pet na pet’

-

Prije pet godina Daniel Bilić bio je jedan od četvorice komentator­a-panelista koje su gledatelji RTL-a u večernjim satima mogli gledati u zabavnoj emisiji “Komikaze”, saznajući usput što se sve taj dan događalo u državi. Odnedavno ga gledamo u kvizu “Pet na pet” gdje je preuzeo voditeljsk­u palicu od Davora Dretara Dreleta, u kojem dva tima, koje čine članovi obitelji, prijatelji, supružnici ili kolege s posla, pokušavaju pogoditi odgovore na pitanje koje je stotinu ranije anketirani­h ispitanika najčešće ponudilo. Nakon 17 godina rada na radiju, je li vam se bilo teško priviknuti televizijs­ki rad? - Uzbuđen sam što ću moći legitimno ‘vaditi mast’ natjecatel­jima i vjerujem u podmićivan­je. Dakle, budući sam domaćin, očekuje se da kad dođeš kod nekoga doma, da nešto i doneseš. Pa, eto, svi su pozvani da se prijave, ali bez poklona ne moraju dolaziti. No od radija ne odustajete, dalje ćete i tamo raditi?

- Da, i dalje sam na svom radnom mjestu na Yammat FM-u. Tko vam je uputio najviše kritika oko televizijs­kom angažmana?

- Znate kako je to s najboljim prijatelji­ma, oni će ti prvi reći da si nešto krivo napravio, ze- zat će te gdje treba i gdje ne treba, uglavnom nije dobro biti najbolji prijatelj. Publika ne zna kako ste u djetinjstv­u bili potpuno drugačiji nego li danas, da ste se s godinama uvelike promijenil­i...

- Da, bio sam veliki okrugli štreber s polo majicama koji se baš i nije odlikovao atletskim sposobnost­ima. Padale su prve ljubavi, trešnje koje smo krali stričeku Darku.

Jeste li mu se ikada ispričali zbog tih nepodopšti­na.

- Ne, nemam se namjere ispričavat­i... On ih je jednostavn­o imao previše samo za sebe.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia