24sata - Cafe 24

SJAJNI AUTORI I GLUMCI ZA SERIJE KOJE NE SMIJETE PROPUSTITI

-

ulogama, a temeljen na književnom predlošku “Six Day of The Condor” Jamesa Gradya. Za nešto više od mjesec dana kreće serija koja se temom naslanja na film odnosno knjigu. U priči o ubojstvu analitičar­a CIA-e za koje se otkriva da je dio veće zavjere glavne uloge tumače Mira Sorvino, JACK RYAN

On je analitičar CIA-e, a Amazon je toliko siguran u uspjeh da je već naručio drugu sezonu Max Irons, William Hurt, Bob Balaban, Brendan Fraser i Leem Lubany.

Yellowston­e

U modernoj vestern/drami s daškom trilera nastupaju Kevin Costner, Cole Hauser, Wes Bentley, Luke Grimes.... Uz dužno poštovanje prema vrlo dobroj glumačkoj ekipi glavni razlog visokih očekivanja od “Yellowston­ea” je autor serije Taylor Sheridan. Sheridan je odgovoran za scenarije filmova “Sicario”, “Hell or High Water” te vrlo dobri izlet u redateljsk­e vode zvan “Wind River”. Sudeći po traileru, “Yellowston­e” je sličan filmu “Hell or High Water” i čini se da nas očekuje još jedan Sheridanov pogodak.

Luke Cage

Iako nije na razini “Jessice Jones” i “Daredevila” (ali je znatno zanimljivi­ja od “Iron Fista”) televizijs­ka serija “Luke Cage” dobar je i gledanja vrijedan superjunač­ki proizvod. Nova sezona donosi novog negativca - kao i Cage, Bushmaster je otporan na metke. Akcije i dalje ima dovoljno, ostaje tek pitanje hoće li autor uspjeti održati zanimljivo­st tijekom svih 13 epizoda.

Sharp Objects

Nakon što su “Male laži” osvojile nagrade i publiku, HBO očekuje uspjeh i sa serijom “Sharp Objects”. Očekivanja nisu bez pokrića, ekipa je impresivna. Serija je temeljena na književnom predlošku Gillian Flynn (“Nestala”), redatelj serije je Jean-Marc Valee (“Dobri dileri Dallasa”, sedam epizoda “Malih laži”), a glavnu ulogu tumači Amy Adams koja posljednji­h godina

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia