24sata - Cafe 24

‘Srećom, nisam bez glave stvarno ostala’

Horor ‘Naslijeđen­o zlo’ glumcima je bio izazov. Alex Wolff nije izlazio iz lika koji boluje od PTSP-a, a Milly Shapiro je zamijenila dvojnica kako ne bi nastradala

-

Svaka obitelj ima svoje tajne, a neke vode ravno u pakao. Nakon što umre majka minijaturi­stice Annie Graham, ona počinje otkrivati zastrašuju­će tajne o svom podrijetlu.

Ellen pokušava sa svojim mužem Steveom te njihovim sinom Peterom i kćeri Charlie izbjeći zlokobnu sudbinu koju su naslijedil­i. Toni Collette (45) tumači Annie, a Gabriel Byrne (68) njezinog supruga. Alex Wolff (20) utjelovio je sina Petera dok je Milly Shapiro (15) odigrala kćer Charlie.

- Mislim da je malo

straha dobra stvar - istaknula je Collette. Dodala je kako je redatelj Ari Aster svaku sitnicu u hororu “Naslijeđen­o zlo” izabrao i ostvario na način koji je namjeravao. Dodala je kako joj nije bilo teško odglumiti živčani slom, a inače ne voli horore.

- Ne mogu ih gledati, no zadivljuje me ova složena priča i poruka da nema nade. To je najstrašni­ja stvar u cijelom filmu - ispričala je glumica. Milly se šali da je sretna što stvarno nije ostala bez glave na snimanju. U sceni glumica viri iz auta dok se kreće kroz tamu. - Bilo je odlično. Držali su me za noge i privezali za auto, a bila je i kuka za koju sam zakvačila noge ispod sjedala - rekla je. U težim scenama je Milly zamijenila dvojnica kako ne bi nastradala. Alex je cijelo vrijeme na setu bio uživljen u Petera koji boluje od PTSP-a nakon šokantnih prizora. Kaže kako je na snimanju promijenio nekoliko majica. - Postoji ta scena u kojoj moram biti pokraj grijalice koja me sprži. Nakon toga sam se cijeli cijedio - ispričao je Alex. No presvlačen­jem nije završila njegova “agonija”.

- Znao sam se vratiti u prikolicu i oni bi me zvali da dođem snimiti još koji kut scene - rekao je. (vb)

 ??  ?? Kritičari su film proglasili istinski uznemirava­jućim na emocionaln­oj razini i jednim od najjezivij­ih ikada
Kritičari su film proglasili istinski uznemirava­jućim na emocionaln­oj razini i jednim od najjezivij­ih ikada

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia