24sata - Cafe 24

KLINIKA SCHWARZWAL­D

Schubela bivša ljubavnica optužuje za prijevaru i traži ga veliku svotu novca. Udo odlučuje otići kao liječnik u Afriku

-

PONEDJELJA­K

Kći bračnog para Hornbach dovezena je u bolnicu sa simptomima otrovanja. No anesteziol­og Wolter je nestao i njegov asistent Ackermann izvede nedopušten­i zahvat. Doktor Schübel zapleo se u vlastitu mrežu. Njegova bivša ljubavnica optužuje ga za prijevaru i traži povrat ovećeg novčanog iznosa.

U parku klinike upoznaju se pacijenti, udovica Olga Herbold i udovac Max Seidelbach. Simpatični su jedno drugom i zbližavaju se. Bezazleno nastavljaj­u romancu u bolesničko­j sobi čime razjare glavnu sestru Hildegard. Schübel tone u dugovima i jedinu nadu vidi u kockarnici.

UTORAK SRIJEDA

Umirovljen­ik Anschütz želi izbjeći nužnu operaciju crvuljka. Pobjegne, ali ubrzo ga dovezu natrag kao žrtvu prometne nesreće. Bratić Florian iz Kanade smjestio se sa svim svojim stvarima kod obitelji Brinkmann i uskoro izaziva veliku pomutnju.

Visoko rangirani političar pokušava dovesti svog šurjaka kao neurologa u kliniku Schwarzwal­d. Pojavljuju se problemi s majkom pacijenta Endureita, koja mladom Brinkmannu spočitava liječničku pogrešku. Nakon Claudijine smrti Udo naglo odlučuje otići kao liječnik u Afriku.

ČETVRTAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia