24sata - Cafe 24

TIJELO JE DOKAZ

Peter spašava ženu iz požara, no Megan otkrije drugu žrtvu na požarištu

-

PONEDJELJA­K

Kad se odsječeni dlan i stopalo pojave u jednoj stražnjoj uličici, Megan i njezin tim moraju doslovno ponovno spojiti žrtvu. Megan nevoljko pristane da je Lacey posjeti u uredu i snimi kako radi u sklopu videoeseja za sat društvenih studija. Ono što Lacey pritom otkrije, iz temelja mijenja njezin pogled na majku.

Tijekom obdukcije mlade žene ubijene u ofucanoj hotelskoj sobi Megan se šokira kad otkrije da je i sama na poseban način povezana sa žrtvom. Nakon što dozna za osobne probleme s kojima se nose njezini kolege, Megan uviđa koliko se toga događa oko nje, a da nije primijetil­a pa se odjednom zainteresi­ra, što strašno zabavlja njezine kolege.

Kad Nikki Parkson, filantrops­ka mlada pripadnica otmjenog društva umre, Megan posumnja na zločin, unatoč tome da je Nikki bolovala od neizlječiv­e bolesti.

Peter nabasa na požar u kući prije nego što dođu vatrogasci te spašava mladu ženu. Kad Megan ode na mjesto požara, otkrije da je u vatri izgorjela jedna druga žrtva i to pogodi Petera.

Megan se suočava sa starim demonima kad posjeti bivšega šefa u bolnici u kojoj je nekoć radila. Pacijent je umro nakon nedavne operacije. Pitanje je li to ubojstvo ili nesavjesno postupanje.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia