24sata - Cafe 24

SPONE LJUBAVI

Misael ulovi Cira dok izvodi sabotažu u tvornici, a Tio sprema osvetu Magnoliji

-

PONEDJELJA­K

Tiago šalje poruku Letíciji da ono nije bilo Isabelino tijelo. Magnólia je sigurna da se Fausto neće oporaviti. Elio govori Magnóliji da je Augusto odustao od kandidatur­e. Gledson nagovori Luciane da bude s Hérculesom. Beth pristane izaći sa Cirom. Njih dvoje provedu strastvenu noć. Gustavo izjavi ljubav Salete.

Zuza govori Pedru i Helô da su Ciro i Magnólia ljubavnici. Luciane i Fausto prevare Mag i Hérculesa. Magnólia govori Ciru svoje planove protiv Salete. Namjerava je ubiti nakon izbora. On se tome protivi.

Pedro ulazi u Silvijinu kuću i nalazi sef. Mag prizna Gigi da je prepoznala Tiaa. Kaže joj svoju prošlost s njime i prizna joj da ga se boji. Beth vidi Vitóriju u svome stanu i shvati da joj je Ciro lagao. Jéssica pita Fláviju o njezinim biološkim roditeljim­a. Ana Luisa je ljubomorna na Elija. Tiago hvali Letíciju. Pedro moli Anu Luisu da postavi kameru u Silvijin stan.

Mag kaže Ciru da je spavala s Tiaom. Fausto otkrije da je Mag sudjeloval­a u Estelinoj smrti. Tiao odlazi u lončarnicu i smišlja okrutnu osvetu Magnóliji.

Misael ulovi Cira kako izvodi sabotažu u tvornici. Beth i Ciro se sastanu, on joj prizna da je u nevolji. Magnólia uzima novac iz Silvijina sefa. Salete razmišlja o napuštanju kampanje zbog Gustava.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia