24sata - Cafe 24

KLINIKA SCHWARZWAL­D

Franz Lempert nakon raspada braka pati od depresije i završi u bolnici. Udo uspijeva spriječiti pokušaj ubojstva pacijenta

-

PONEDJELJA­K

Jessica, razmažena susjedova kći, nema izgleda kod bolničara Mische. Zato se osvećuje. Kad nezgodno padne i završi u klinici, okrivi Mischu za tu nezgodu.

Direktor cirkusa kućnih ljubimaca povjerava Angie miša koji će ubrzo uginuti od staračke slabosti. U potrazi za pomoći Angie se obraća klinici Schwarzwal­d. Tu se kirurzi pozabave mišem. Udo je u hamburškoj bolnici izložen velikim opterećenj­ima koje ga i duševno iscrpljuju. Zbog toga trpi i njegova veza s Elke.

Franz Lempert nakon raspada braka pati od depresije. Dovezu ga u

UTORAK SRIJEDA

kliniku i on počini samoubojst­vo.

Gđa Michaelis sa susjedom odlazi na planinarsk­i odmor. Njezina zamjenica toliko dovodi Brinkmanna do očaja da se radije sam okušava u kućanstvu. U klinici se pojavio kadrovski problem jer kirurginja Karin Plessers kani prijeći u kliniku u Mainz.

Trojica pacijenata stvaraju pomutnju.Hügler želi novcem steći ozdravljen­je, Weidle želi premještaj u drugu bolnicu, a Brinkmanno­va sina pregledava­ju zbog neobičnih simptoma. U Hamburgu Udo uspijeva spriječiti pokušaj ubojstva pacijenta.

ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia