24sata - Cafe 24

SPONE LJUBAVI

Victoria doživi nesreću te rodi na ulici zbog čega bi dijete moglo imati teške posljedice

-

PONEDJELJA­K

Vitória odlazi Sílviji i otkrije da je Ciro ljubavnik njezine majke. Vitória je očajna, bljeskaju joj prizori iz prošlosti, bježi i doživi nesreću te rodi na ulici.

Liječnik kaže da bi dijete moglo imati posljedice nesreće. Augusto kaže Pedru da je on Caiov otac. Tiao otkrije da Laura ima kćer, te zaključi da je on otac. Tiao vrijeđa Marinu misleći da je ona Isabel i nudi joj novac kako bi napustila zemlju.

Salete i Wessley odlaze u narkomansk­u četvrt, ali ne nalaze Gustava. On se skriva pred Salete. Ciro kaže da će Mag platiti za sva svoja zla. Odlazi u bolnicu, u Vitórijinu sobu. Pita je zašto nije svima rekla što je vidjela. Kaže joj da je i ona Magina žrtva.

Salete odlazi tražiti Gustava. Nalazi ga drogiranog pod vijaduktom. Ana Luisa vodi Fausta na izložbu. Dolazi i inspektor. Tiao održi govor i hvali Mag. Helô otkrije video na kojem su Mag i Ciro zajedno. Svi su šokirani prizorom. Salete savjetuje Gustavu da se ode liječiti.

Tiao joj okreće leđa. Ciro ubrzava majku da skupa pobjegnu. Salete sazna da je Fausto preminuo. Svi ga oplakuju. Yara kaže Misaelu da je Ciro bio u vezi s Mag. Ciro nazove Yaru i moli je pomoć. Ana Luisa pokaže Pedru da se Ciro pakira. Obavještav­aju inspektora. Tiago razgovara s Hérculesom koji mu prizna da nikad nije volio oca. Da jedino voli djecu i Luciane.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia